Home Burn after reading Διεθνές Συνέδριο για Μυστική Παρενόχληση Αμάχων [α’ μέρος] |Burn after reading

Διεθνές Συνέδριο για Μυστική Παρενόχληση Αμάχων [α’ μέρος] |Burn after reading

από Antimedia
127 θεάσεις

Το περασμένο φθινόπωρο, στις 1-2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε παγκόσμιο συνέδριο στο Βερολίνο με θέμα την μυστική παρενόχληση αθώων πολιτών με διάφορα μέσα, κυρίως με non lethal weapons (μη φονικά όπλα)

Αυτό το ετήσιο συνέδριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει ως στόχο να δημιουργήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την συγκεκαλυμμένη παρενόχληση των πολιτών. Όχι μόνο πληροφοριοδότες, ακτιβιστές και πολιτικοί αντίπαλοι είναι στοχευμένοι, αλλά και χιλιάδες αθώοι πολίτες υποβάλλονται σε μη συναινετικά πειράματα και δοκιμές και ελέγχου του νου πειραματισμό με αυτά τα όπλα και συγκεκαλυμμένη παρενόχληση από την κοινότητα (μη) κυβερνητικών οργανισμών.

Στο συνέδριο που ασχολήθηκε με αυτά τα ζητήματα πήραν μέρος γνωστοί επιστήμονες και ακτιβιστές για να ενημερώσουν το κοινό σε μια προσπάθεια να βρεθούν λύσεις για όσους ήδη υποβάλλονται σε τέτοια μαρτύρια και να σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η άνανδρη καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σταδιακά θα σας παρουσιάσουμε κάποιες από τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες. Δυστυχώς είναι στα αγγλικά κι όπως δεν υπάρχει τρόπος να υποτιτλιστεί όλο αυτό το υλικό, όσοι έχετε δυσκολία ζητήστε τη βοήθεια κάποιου φίλου. Έτσι κι αλλιώς όσοι περισσότεροι ενημερωθούν τόσο το καλύτερο.

Ole Dammegård: Μια παγκόσμια τρομοκρατική πράξη – σε περιοδεία

Ο Ole Dammegård έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ίδια παγκόσμια ελίτ φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει τους ίδιους έμπειρους μηχανικούς για δεκαετίες για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές τους, συμπεριλαμβανομένων τις Επιχειρήσεις Ψευδούς Σημαίας (False Flag Operations).

Τώρα παίρνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας ότι στην πραγματικότητα βλέπουμε την ίδια ομάδα των ηθοποιών κρίσης, σκηνοθέτες, στρατιωτικοί σύμβουλοι, υπηρεσίες μάρκετινγκ κ.λ.π., σε ξεφάντωμα διεθνούς τρομοκρατίας.

Ακριβώς όπως ένα διάσημο ροκ συγκρότημα σε μια παγκόσμια περιοδεία, αυτή η ομάδα έχει πετάξει από χώρα σε χώρα με στρατιωτικά αεροσκάφη, προσγειώνονται σε στρατιωτικές βάσεις και, στη συνέχεια, που μεταφέρονται με λεωφορεία στην θέση της επόμενης False Flag Operation τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουμε δει στο Παρίσι, Οτάβα, του Σίδνεϊ και της Κοπεγχάγης. Προετοιμαστείτε για αποκαλυπτικές πληροφορίες, επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε, αν σκεφτεί κανείς τα όσα έχουν συμβεί από τη μέρα του συνεδρίου μέχρι σήμερα!

⚠ Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος: To ANTIMEDIA GROUP, που περιλαμβάνει τους ιστότοπους Η Γάτα, Allnewz, Antimedia, Διαλογισμός, Moufa News και I ❤ Κouzina απαγορεύει ρητώς από τις 2/4/2020 οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις του διαδικτύου, οι οποίες δεν συνάδουν με το Ελληνικό Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δείτε ακόμα