Home Antimedia News Ο Σόρος στήριξε την εταιρεία real estate του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ με 250 εκ. δολάρια

Ο Σόρος στήριξε την εταιρεία real estate του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ με 250 εκ. δολάρια

από Antimedia
54 θεάσεις
​Αποδεικνύεται τελικά ότι ο Τζορτζ Σόρος είναι τα χρήματα πίσω από το νέο εγχείρημα ακινήτων που ονομάζεται Cadre και το οποίο ιδρύθηκε από τον τον Jared Kushner, γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ και τον αδελφό του Joshua Kushner
Η Real Deal αποκάλυψε το γεγονός ότι ο Τζορτζ Σόρος ήταν ο άνθρωπος που παρείχε στην Cadre μια γραμμή πίστωσης 259 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια πηγή είπε στην εφημερίδα, “Ο Σόρος έχει μια μακρά και παραγωγική σχέση με την οικογένεια Kushner.”

Η χρηματοδότηση αυτή παρέχεται έστω και αν ο Σόρος έχει αποκαλέσει τον Πρόεδρο Τραμπ έναν «επίδοξο δικτάτορα».

Η Cadre είναι μια online αγορά που συνδέει τους επενδυτές και τους φορείς εκμετάλλευσης των ακινήτων. Η εταιρεία δηλώνει ότι επιτρέπει στους επενδυτές να πουλήσουν το ενδιαφέρον τους στη δευτερογενή αγορά, εισάγοντας έτσι τη ρευστότητα σε μια απαρχαιωμένη βιομηχανία. Η Cadre ιδρύθηκε από τους Ryan Williams, Josh και Jared Kushner, το 2014.

Ενώ ο Τζορτζ Σόρος έδωσε στην επιχείρηση πίστωση, η εταιρεία έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 68.300.000 δολάρια σε 2 γύρους από 8 διαφορετικούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια Β σειρά που έκλεισε μόλις τον περασμένο μήνα.

Επομένως, γιατί ακριβώς ο Τζορτζ Σόρος θα συμφωνούσε να βοηθήσει ένα νέο εγχείρημα από τον Jared Kushner ο οποίος υπηρετεί σήμερα ως σύμβουλος στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ; Άλλωστε, ο Σόρος και ο Τραμπ ‘μοιάζουν’ να μισούν ο ένας τον άλλο. Ε, είναι ακριβώς η ίδια τακτική που ακολουθεί και με την κλιματική αλλαγή: δίνει χρήματα στην προπαγάνδα υπέρ της, αλλά από την άλλη σπεύδει να αγοράσει όλες τις πηγές άνθρακα για ένα κομμάτι ψωμί.

Αλλά στις ειδήσεις για τον Τζορτζ Σόρος, η Irish Times αναφέρει ότι ο 86χρονος είναι τώρα σε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο με τον ηγέτη της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν μετά από προσπάθειες του τελευταίου να περιορίσει τη μετανάστευση και το ασφαλές καταφύγιο για τους πρόσφυγες στη χώρα του. Ωστόσο, ο Ορμπάν κάποτε επωφελήθηκε από υποτροφία που παρεχόταν από το Ίδρυμα Σόρος. Ο Τζορτζ Σόρος γεννήθηκε στην Ουγγαρία. 

Ο Βίκτορ Ορμπάν έχτισε ένα νέο συνοριακό φράκτη για να κρατήσει τους ανθρώπους έξω από την Ουγγαρία ακριβώς όπως ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήθελε να χτίσει ένα τείχος κατά μήκος των συνόρων της Αμερικής με το Μεξικό. Ο Ορμπάν είναι, φυσικά, ένας οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Τζορτζ Σόρος έχει καταδικάσει και τους δύο άνδρες για τις πολιτικές τους για τη μετανάστευση. Ο Ορμπάν έχει κατηγορηθεί για αντιγραφή του Βλαντιμίρ Πούτιν, επιχειρώντας να ανατρέψει την Ουγγρική δημοκρατία και να κάνει τον εαυτό του έναν δικτάτορα. Αυτό είναι κάτι που ο Σόρος φοβάται ότι επιθυμεί να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Τζορτζ Σόρος παριστάνει πως βλέπει τον Ντόναλντ Τραμπ ως έναν άλλο Βίκτορ Ορμπάν.

Ο Ορμπάν έχει κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι χρησιμοποίησε την ΜΚΟ Open Society Σόρος για να αποσταθεροποιήσει το καθεστώς του. Ο Ούγγρος κυβερνητικός εκπρόσωπος Zoltan Kovacs δήλωσε στο Irish Times, “Ο Σόρος αποκαλεί τον εαυτό του αντιπολίτευση στον Βίκτορ Όρμπαν και ανακοινώνει ότι έχει εμπλακεί σε μια εκστρατεία με στόχο την αλλαγή της εσωτερικής πολιτικής σκηνής στην Ουγγαρία. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί δεόντως στην εθνική επιτροπή ασφάλειας”.

Αν αυτό που έχει συμβεί στην Ουγγαρία τα τελευταία χρόνια και αυτό που συμβαίνει τώρα και στις ΗΠΑ, αλλά και την Ε.Ε. δεν είναι τίποτα περισσότερο από το γνωστό και πανάρχαιο παιγνίδι της παγκόσμιας ελίτ, το “Διαίρει και Βασίλευε”.

⚠ Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος: To ANTIMEDIA GROUP, που περιλαμβάνει τους ιστότοπους Η Γάτα, Allnewz, Antimedia, Διαλογισμός, Moufa News και I ❤ Κouzina απαγορεύει ρητώς από τις 2/4/2020 οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις του διαδικτύου, οι οποίες δεν συνάδουν με το Ελληνικό Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δείτε ακόμα