Το παγκόσμιο αντιεμβολιαστικό κίνημα, και ειδικά αυτό της Αμερικής, δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ζητήσει από τον Robert Kennedy Jr να ηγηθεί επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων και να εξετάσει κατά πόσο αυτά προκαλούν αυτισμό στα παιδιά.
​Στην Αμερική, ο αυτισμός προσβάλλει 1 στα 68 παιδιά και ειδικά για στα αγόρια είναι 1 στις 42. Συγκριτικά ήταν 1 στα 10.000 πίσω στη δεκαετία του 1980.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει δρόμος σε μια γειτονιά χωρίς ένα παιδί με αυτισμό. Ο αυτισμός είναι παντού.

Παντού συμπεριλαμβανομένης τώρα και της Sesame Street. Η νέα μαριονέτα τους, η 4χρονη Τζούλια, έχει αυτισμό.

​Όσο ‘τρυφερή’ κι αν μοιάζει αυτή η κίνηση, στην ουσία κρύβει δόλο, την καλύτερη εξοικείωση με την πιθανότητα να έχει κάποιος αυτιστικό παιδί, παρά να “ρισκάρει” να μην κάνει εμβόλια.

Εξάλλου το σόου έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ των εμβολίων, ‘σπρώχνοντάς’ τα κυριολεκτικά στο μυαλό των παιδιών σαν παιγνίδι. Σ’ αυτό το μυαλό, που σύμφωνα με πολλούς γονείς, μετά σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά. Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο που τώρα ζητάει να γίνει έρευνα για την ασφάλεια τους.

Βλέπετε, η ζωή δεν είναι κουκλοθέατρο, αλλά φαίνεται τελικά δεν είναι ούτε και το ίδιο το κουκλοθέατρο. Είναι εργαλείο χειραγώγησης.  

⚠ Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος: To ANTIMEDIA GROUP, που περιλαμβάνει τους ιστότοπους Η Γάτα, Allnewz, Antimedia, Διαλογισμός, Moufa News και I ❤ Κouzina απαγορεύει ρητώς από τις 2/4/2020 οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις του διαδικτύου, οι οποίες δεν συνάδουν με το Ελληνικό Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δείτε ακόμα