“Σόδομα”: Ρώσικο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το Κίνημα των ΛΟΑΤ

Το “Σόδομα” προβλήθηκε από τον κρατικό σταθμό της Ρωσίας Rossiya-1, τον Σεπτέμβριο. Αποκαλύπτει το χθόνιο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ μέσω των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων να μετατρέψει δια της βίας τις κοινωνίες, διώκοντας ταυτόχρονα την αλήθεια, την ελευθερία, την πίστη και την ευπρέπεια. 
Το μιας ώρας ντοκιμαντέρ-υπερπαραγωγή προβλήθηκε για πρώτη φορά από τη ρωσική τηλεόραση το Μάιο του 2015, προκαλώντας αίσθηση στη Ρωσία εκείνη την εποχή. Αλλά μέχρι τώρα δεν εμφανίστηκε πουθενά στην αγγλική γλώσσα. Τώρα κυκλοφορεί με μετάφραση αποκλειστικά από το κανάλι Russia Insider στο Youtube. 

Το μεγάλο μπάτζετ του επέτρεψε σε ρώσους δημοσιογράφους να ταξιδέψουν σε πολλά μέρη – στο Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, την Ουάσιγκτον, την Ιταλία, την Αυστραλία, τη Γερμανία και αλλού, για να κάνουν μια εκ βάθους έρευνα για το κίνημα LGBT. 

Η ταινία έγινε από τον Arkady Mamontov, έναν δημοφιλή τηλεοπτικό παρουσιαστή, ερευνητή και δημοσιογράφο, διάσημος για τα πρωτοποριακά ντοκιμαντέρ του.  

Ο Mamontov είναι χριστιανός και μια πρόσφατη ταινία του είναι για το Άγιον Όρος στη χερσόνησο του Άθω (στα ρωσικά μόνο). 

Το ντοκιμαντέρ “Σόδομα”, μπορεί να προβάλει τις αντιρρήσεις ενάντια στο Κίνημα ΛΟΑΤ από θρησκευτικής πλευράς, ωστόσο όχι μόνο δεν εκφράζει μίσος προς τα μέλη του κινήματος, αλλά το βλέμμα του αγκαλιάζει με αγάπη τα μέλη του, ως θύματα μιας συνωμοσίας που έχει στήσει η παγκόσμια ελίτ εδώ και πολλά χρόνια για να αλλοιώσει τις κοινωνίες, να διαλύσει τον θεσμό της οικογένειας. 

Η ταινία ξεδιπλώνεται αργά μετά από μια μικρή εισαγωγή υπενθυμίζοντας την ιστορία των Σοδόμων και Γομόρρων, για να φτάσει σταδιακά σε συνεντεύξεις και αποκαλύψεις, για το ποιοι κρύβονται πίσω από την προπαγάνδα του Κινήματος ΛΟΑΤ και ποιοι την χρηματοδοτούν. Καμία έκπληξη φυσικά για το όνομα Ροκφέλερ και τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες.

Οι συνεντεύξεις είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες καθώς και το κομμάτι του ρεπορτάζ που αφορά στην “αγορά” παιδιού των γκέι από κλινικές εμβρύων. 

Το ταξίδι των ρώσων δημοσιογράφων καλύπτει και περιπτώσεις ανθρώπων που διώχθηκαν γιατί δεν ασπάστηκαν την επιβολή των “δικαιωμάτων”των γκέι, καταργώντας τα δικά τους.

Η ταινία κλείνει με ένα σύντομο προφίλ για το πώς η ρωσική κοινωνία απορρίπτει το ΛΟΑΤ, αναφέροντας τη χριστιανική διδασκαλία σχετικά με το γάμο: «Μια ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που χορηγείται από τον Θεό, δίνει μια ευκαιρία στην ανθρωπότητα να συνεχίσει τη ζωή:
 
Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην”.

Αλλά η παγκόσμια ελίτ θέλει μείωση πληθυσμού, σωστά;

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα του ANTIMEDIA είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε
Related Posts