Η ανεπίσημη βιογραφία του Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ πέθανε τον περασμένο Μάρτιο αφήνοντας πίσω του μια πλούσια ιστορία ενός ανθρώπου που έζησε σε βάρος των ανθρώπων, πλούτισε σε βάρος των ανθρώπων, άσκησε εξουσία σε βάρος των ανθρώπων

Των ανθρώπων όλου του πλανήτη που ήθελε να δει κάτω από μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση κι εν μέρει το πέτυχε, μέσω του ΟΗΕ, τον οποίο και έλεγχε απόλυτα, ειδικά στο θέμα της Ατζέντας 21 και της κλιματικής πολιτικής.

Η Παγκοσμιοποίηση θα πρέπει να θεωρείται συνώνυμο του, ενώ ο έλεγχος της παγκόσμιας ενέργειας και τροφής, ο σατανικός μοχλός που επινόησε για την επιβολή της.

Ένα πολύ καλό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τη ζωή του Ροκφέλερ, ενός από τα ισχυρότερα ονόματα της Παγκόσμιας Ελίτ, όπως δεν θα την ακούσετε από τα συστημικά ΜΜΕ.

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα του ANTIMEDIA είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε
Related Posts