Παλιές ηχογραφήσεις-ντοκουμέντα σχετικά με τους Ιλλουμινάτι και τον οίκο Rothschilds

Μεταξύ των ετών 1967 και 1968, ο Myron Fagan ηχογράφησε τρεις δίσκους LP: The Illuminati και το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.

Οι διατριβές τεκμηριώνουν τις δραστηριότητες του οίκου του Rothschild, τις οποίες αναπαρήγαγαν Αμερικάνοι ακτιβιστές.

Αυτή η καταπληκτική ηχογράφηση από το 1967 μιλάει για τα ίδια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των ψεύτικων ειδήσεων, της διαφθοράς της κυβέρνησης, των διεφθαρμένων Ηνωμένων Εθνών και της διείσδυσης μιας σατανιστικής λατρείας των Rothschild στην Αμερικάνικη κυβέρνηση (και όχι μόνο, πλέον).

https://www.youtube.com/watch?v=C85FEskaYTE

Στην παρακάτω ηχογράφηση εκθέτει τα Ηνωμένα Έθνη ως σατανιστικό εργαλείο των Ροθς:

https://www.youtube.com/watch?v=SiutDZb1wU8

Και στην τρίτη ηχογράφηση με τίτλο, “Red Stars Over Hollywood”, μιλάει για τα Αστέρια που προώθησαν τον κομμουνισμό και τους λόγους που το έκαναν.

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα του ANTIMEDIA είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε
Related Posts