Ιταλοί γιατροί κάνουν τεστ σε ακτινίδιο: θετικό στον κορωνοϊό

Ιταλοί γιατροί έκαναν τεστ σε ακτινίδιο και το έβγαλαν θετικό στον κορωνοϊό!

Πρόκειται για τους Mariano Amici, γιατρός και χειρούργος, Stefano Scoglio -υποψήφιος για το Νόμπελ Ιατρικής το 2019- και τον Domenico d’Angelo, ειδικό τεχνικό χημικό.

Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν rapid test αντιγώνου για τον SARSCoV2 σε ένα ακτινίδιο και το ακτινίδιο είναι θετικό.

Πριν μερικές μέρες έγινε viral το βίντεο με τον βουλευτή στην Αυστρία να πραγματοποιεί, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο, τεστ αντιγόνων για τον νέο κορωνοϊό σε ένα ποτήρι κόκα κόλα, με το αποτέλεσμα να βγαίνει θετικό.

Τα Ελληνικά Hoaxes “κατέρριψαν” το βίντεο λέγοντας ότι ο βουλευτής δεν είναι ειδικός για να διεξάγει τέτοιο τεστ, και ότι στο βίντεο: Παρ’ όλο που ο ίδιος διατείνεται ότι πέτυχε θετικό αποτέλεσμα, δεν μπορεί αυτό να επιβεβαιωθεί με ασφάλεια, αφού δεν διακρίνεται καθαρά στο βίντεο (ούτε υπό άλλες οπτικές γωνίες), ούτε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ότι έχει πετύχει, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, θετικό αποτέλεσμα.

Εδώ όμως έχουμε τρεις σοβαρούς και καταξιωμένους επιστήμονες που ξέρουν πολύ καλά να διεξάγουν ένα τεστ on camera με ξεκάθαρα αποτελέσματα.

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα του ANTIMEDIA είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε
Related Posts