«Θλιβερή μέρα για τον γυναικείο αθλητισμό» η εκτελεστική εντολή του Μπάιντεν

Μόλις λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του ως 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ τονίζοντας την ανάγκη για «ενότητα», ο Τζο Μπάιντεν πυροδότησε έναν νέο «εμφύλιο πόλεμο» με εκτελεστική εντολή που επιτρέπει στις τρανσέξουαλ γυναίκες να λαμβάνουν μέρος σε γυναικεία αθλήματα

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την συγκεκριμένη απόφαση, καθώς το θεωρούν σαν ακόμα μια νίκη στον αγώνα κατά των διακρίσεων.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που δηλώνουν την πλήρη αντίθεση τους σε κάτι τέτοιο, όπως το #BidenErasedWomen και το #TERF καθώς θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια κοριτσιών να χάσουν αθλητικές νίκες οπότε και τις υποτροφίες που τις συνοδεύουν.

Διακινδυνεύει επίσης μεγαλύτερους τραυματισμούς στις γυναίκες, καθώς και στροφή τους σε ουσίες και στεροειδή, προκειμένου να μπορέσουν να συναγωνιστούν τις trans αθλήτριες, οι οποίες θα έχουν σωματοδομικό και γενετικό πλεονέκτημα. Συνιστούν ως καλύτερη λύση, ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ θα στραφεί τώρα σε δύο δικαστικές μάχες, την μία στο Κονέκτικατ και την άλλη στο Αϊντάχο, σχετικά με το εάν οι τρανσέξουαλ αθλητές αντιμετωπίζονται με βάση το βιολογικό τους φύλο ή από τον τρόπο που οι ίδιοι ταυτίζονται.

Το «στοίχημα» του Μπάιντεν από τα χρόνια διακυβέρνησης Ομπάμα

Ήδη από τα χρόνια διακυβέρνησης Ομπάμα, ο Μπάιντεν έχει αναδειχθεί ως «ο κορυφαίος υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ στην κυβέρνηση Ομπάμα, χωρίς ωστόσο να είναι και ο μοναδικός. Σε ένα φόρουμ αφιερωμένο στην προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων διεθνώς, το 2015, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης έχουν λάβει οδηγίες να κάνουν την προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στο εξωτερικό βασική προτεραιότητα.

Όταν οι χώρες δεν μπορούν να κινηθούν στο να προστατεύσουν τους ΛΟΑΤ, ο Μπάιντεν προειδοποίησε, ότι «υπάρχει ένα τίμημα που θα πρέπει να πληρώσουν για το ότι είναι απάνθρωποι». Και το προσωπικό του στοίχημα ήταν να μην μείνει χώρα στον πλανήτη που να μην έχει αναγνωρίσει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

Με τα δικαιώματα των γυναικών τώρα τι θα γίνει; «Θλιβερή μέρα για τον γυναικείο αθλητισμό» σχολίασε πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Οι γυναίκες πρέπει να ανταγωνιστούν βιολογικά αρσενικά με κίνδυνο τραυματισμού και απώλειας τίτλου, χάρη σε μια νέα εκτελεστική εντολή του Μπάιντεν. Μην μου πείτε ποτέ ότι αυτό είναι «υπέρ-γυναικών». Δεν είναι. Είναι καταστροφικό και κακόβουλο.

«Ένα νέο γυάλινο ταβάνι, μόλις τοποθετήθηκε πάνω από τα κορίτσια», έγραψε η συνεργάτης της Wall Street Journal,  Άμπιγκειλ Σρίερ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάιντεν θέλει να σηματοδοτήσει νωρίς πολιτικές που μόνο σε «ενότητα» δεν παραπέμπουν, συμπληρώνει η ίδια.

Τα άρθρα στην κατηγορία ‘Special Edition’ της Γάτας είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού

δημοσιεύτηκε στη Γάτα 22/01/2021 και χαρακτηρίστηκε ως fake news από τα Ελληνικά Hoaxes παρότι στο δικό τους δημοσίευμα δεν αποδεικνύεται ότι απαγορεύει στις τρανσέξουαλ αθλήτριες να λάβουν μέρος σε αθλήματα ως γυναίκες.

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα του ANTIMEDIA είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε
Related Posts