Οliver Stone: Οι συνεντεύξεις με τον Πούτιν

Στον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και παραγωγό Όλιβερ Στόουν παραχωρήθηκε άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια περισσότερων από δώδεκα συνεντεύξεων («The Putin Interviews») σε διάστημα δύο ετών (από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017), χωρίς περιορισμούς θεμάτων.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είναι ο μοναδικός που κατάφερε να βρεθεί τόσο κοντά στον «τσάρο» και να παρουσιάσει μια οικεία εικόνα της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του Πούτιν, από την παιδική του ηλικία υπό τον κομμουνισμό, μέχρι την άνοδό του στην εξουσία, τις σχέσεις του με τέσσερις προέδρους των ΗΠΑ και την έκπληξη του για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας.

Το πρώτο βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, τα επόμενα με αγγλικούς:

 

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα του ANTIMEDIA είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε
Related Posts